آغاز به کار بخش سلول درمانی مرکز پزشکی باز ساختی شهید مطهری آغاز به کار بخش سلول درمانی مرکز پزشکی باز ساختی شهید مطهری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲۳ |

آغاز به کار بخش سلول درمانی مرکز پزشکی باز ساختی شهید مطهری

بخش سلول درمانی مرکز پزشکی باز ساختی شهید مطهری با حضور دکتر ناصری پور مورخ 22 خرداد ماه در مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری آغاز به کار کرد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ این مراسم با حضور رئیس دانشگاه ، معاونین، مدیران گروه ها ،اعضای هیئت علمی و جمعی از اصحاب رسانه در مرکز آموزشی درمانی شهید مطهری برگزار گردید.
همزمان  با آغاز به کار بخش سلول درمانی مرکز پزشکی باز ساختی شهید مطهری  و افتتاح اتاق عمل آن ، سه عمل تزریقی برای بیماران آرتروز زانو به صورت سلول های بنیادی باز ساختی انجام شد .
در همین راستا دکتر ناصری پور گفت : مرکز طب باز ساختی و سلول های بنیادی بیمارستان شهید مطهری از پیشرفته ترین و بهترین مراکز کشور محسوب شده است ، فعالیت این مرکز در دو بخش معطوف شده است که بخش اول آن طب بازساختی و بخش دوم به سلول های بنیادی مربوط می شود .
وی گفت : در قسمت بازساختی که به تولید بافت های مختلف می پردازد و در حال حاضر به سه قسمت عمده و سه لاین تقسیم می شود . لاین اول مربوط به سازه‌های پوستی سلولار و آسلولار ؛لاین دوم نیز به پوکی استخوان و لاین نهایی این بخش به تاندون ها مربوط می شود.
دکتر ناصری پور بیان کرد : پروژه های مختلفی نیز در قسمت پوست صورت گرفته است و خوشبختانه پیشرفت های قابل توجهی نیز در همین بخش کسب شده است.
وی افزود : در بخش دوم مرکز طب بازساختی و سلول سلول درمانی نیز پروژه های مختلفی  در حال انجام است، که بخشی از آن توسط دکترمحجوب و تیم همکار مورد مطالعه قرار گرفته است و در مورد بیماران مبتلا به بی اختیاری مدفوع و یا بیماران مبتلا به بیماری های خاص گوارشی را در دستور کار دارند و در همین زمینه پیشرفت های خوب و قابل توجه ای را بدست آورده اند.
وی تصریح کرد: در قسمت دوم مربوط به  درمان بیماران اسکرو و سکته های مغزی است که  که توسط دکترمهر پور و همکارانشان  خدمات  سلول درمانی ارائه می شود و مقالات مختلفی نیز  در این حوزه به چاپ رسیده است.
همچنین در بخش سوم نیز که مربوط به بیماران مبتلا به آرتروز زانو است که امروز شاهد این تزریق سلول های درمانی در این سه بیمار بودیم و نتایج مورد قبولی هم کسب شده است.
دکتر ناصری پور اظهار داشت : در سایر زمینه ها نیز تلاش های قابل توجه ای شکل گرفته است و امیدواریم با دریافت ایزوهای مربوط در زمینه تهیه و تولید این گونه محصولات که از نظر اقتصادی و هم از نظر کیفیت با محصولات مشابه خارجی خود برابری داشته است و با قیمت بالای در حال حاظر تهیه می شود بتوانیم گام موثری را برای رفاه بیماران برداشته باشیم.
دکتر ناصری پور خاطر نشان کرد: از آنجایی که هدف دانشگاه های نسل سوم ، کارآفرینی و تولید خلق ثروت است .
می توانیم به مرکز پزشکی بازساختی در بیمارستان شهید مطهری اشاره کنیم و با گسترش فعالیت های این مرکز و توسعه محصولات بدست آمده در کنار رشد شرکت های دانش بنیان به رسالت اصلی خود که کار آفرینی و تولید ثروت است جامعه عمل بپوشانیم.
رئیس دانشکده فناوری های نوین،آقای دکتر محمد تقی جغتایی، در حاشیه راه اندازی این بخش به خبرنگار علمی ایرنا گفت: کارآزمایی بالینی سلول درمانی بر روی برخی از بیماری مانند آرتروز، سکته مغزی و بی اختیاری مدفوع در این بخش انجام می شود.
دکتر محمد تقی جغتایی، هدف از راه اندازی این بخش را گسترش فعالیت های کارآزمایی بالینی برای درمان برخی از بیماری ها اعلام کرد و گفت: از این پس کارآزمایی های بالینی دانشگاه در این بخش انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: سلول های درمانی در «اتاق تمیز« که در جنب این بخش قرار دارد تهیه شده و در اتاق عمل این بخش به بیماران تزریق می شود.
رئیس دانشکده فناوری های نوین دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: قبلا سلول های درمانی تهیه شده به برخی از بیمارستان های تهران برای تزریق ارسال می شد که با راه اندازی این بخش، ایمنی سلول های درمانی افزایش یافته است.
دکتر جغتایی با اشاره به اینکه سلول ها براساس استانداردهای دنیا تهیه می شود، گفت: سلول های درمانی از فرد بیمار، بستگان وی تهیه شده یا اهدایی است.
وی اظهار امیدواری کرد که این کار در آینده گسترش لازم را برای ورود به فعالیت های بالینی پیدا کرده تا بتوان خدمات مناسب تری به بیماران ارائه کرد.

دفعات مشاهده: 835 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر