کسب مقام چهارم مسابقات جهانی دانش مغز توسط مهسا آرمان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۲۰ |
کسب مقام چهارم مسابقات جهانی دانش مغز توسط مهسا آرمان

در بیستمین دوره مسابقات جهانی دانش مغز ( Brain Bee 2018) خانم مهسا آرمان از دبیرستان فرزانگان مشهد موفق به کسب مقام چهارم شدند. این مسابقات همزمان با هیجدهمین کنگره فدراسیون انجمنهای علوم اعصاب اروپا از پنجم الی نهم ژوئیه در برلین آلمان برگزار گردید.  در مراسم اختتامیه مسابقات آقای دکتر محمد تقی جغتایی ریاست محترم انجمن علوم اعصاب ایران  و مشاور عالی ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی در کنار دکتر کمال خرازی ریاست محترم ستاد علوم شناختی حضور داشتند.
ایران در سه دوره گذشته این مسابقات با سرپرستی دکتر علی شهبازی  عضو هیات علمی گروه علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی ایران موفق به حضور در بین پنج مقام
برتر مسابقات شده است. لازم به ذکر است که خانم آرمان همانند برگزیدگان دو دوره گذشته جهت آمادگی بیشتر توسط اساتید این دانشگاه تحت آموزش قرار گرفتند. این
موفقیت در رسانه های علمی کنگره و خبری بازتاب گسترده ای داشت.
دفعات مشاهده: 757 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر