برگزاری آزمون مصاحبه دکتری تخصصی پزشکی مولکولی و سلولی کاربردی سال 1397 در دانشکده فناوری های نوین پزشکی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۲۳ |
مرحله دوم آزمون دکترای تخصصی (مصاحبه) در سال تحصیلی 97-98 در دو رشته پزشکی مولکولی و سلولی کاربردی در تاریخ 19 و 20 تیرماه 97 برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ با همکاری اساتید مدعو از دانشگاه های علوم پزشکی تهران، ایران، شهید بهشتی، شیراز، شهرکرد، تبریز، یزد، همدان، گلستان، زنجان، کردستان، مشهد، قزوین، دانشگاه تربیت مدرس، بیرجند، پژوهشگاه رویان در 6 ایستگاه در دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
در ابتدا رزومه های دانشجویان بررسی و امتیاز دهی شد .
در ایستگاه بعدی میزان تسلط به پایان نامه دانشجو بررسی گردید.
سپس دانشجو از نظر میزان تسلط به زبان تخصصی، ارائه شفاهی مطالب علمی، جستجوی منابع علمی و توانمندی های تخصصی رشته مربوطه مورد ارزیابی قرار گرفت.

دفعات مشاهده: 548 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر