مصاحبه با دکتر بیتا مهروی دبیر علمی مدرسه تابستانی از ایده تا اختراع

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۲۰ |

روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه مصاحبه ای با دکتر بیتا مهروی دبیر علمی مدرسه تابستانی از ایده تا اختراع انجام داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ دکتر مهروی در مصاحبه ای با گزارشگر معاونت آموزشی دانشگاه هدف از ایجاد مدرسه تابستانی ایده تا اختراع را ایده پروری با روش علمی، شکل دادن به ایده های دانشجویان و هدایت آنها در مسیر صحیح دانست و اضافه کرد با توجه به حرکت دانشگاه علوم پزشکی ایران به سمت دانشگاه های نسل سوم و نظر به اینکه دانشجویان دارای ایده های بسیار خوبی هستند که نیاز به پرورش و جهت دهی مناسب دارد برگزاری این مدارس ضروری می باشد. در همین راستا کمیته دانشجویی مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی با حمایت های معاونت آموزشی دانشگاه و دانشکده فناوری های نوین پزشکی اقدام به برگزاری کارگاه هایی در راستای حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم نمود. این کارگاه ها برای دانشجویان همه رشته مقطع ها مفید و بسیار کاربردی می باشد. وی همچنین افزود  قصد دارندکارگاه های بعدی را در همین راستا و به صورت دوره ای برگزار می کنند.
دبیر علمی مدرسه تابستانی ادامه داد: دانشجویان ایده های بسیار زیادی داشتند لیکن با طریقه¬ی عملی کردن ایده ها و رسیدن به محصول با روش های قانونمند آشنا نبودند، این مدرسه با کارگاه آشنایی با مالکیت فکری و قوانین مربوط به آن، آشنایی با نوآوری و خلاقیت آغاز گردید و سپس دانشجویان در  سه زیر گروه نانو فناوری پزشکی، سرطان و قلب تقسیم شدند. پس از آشنایی با مباحث علمی در این گروه ها، نحوه ایده پردازی در این سه زمینه در قالب کارگروهی تدریس گردید و در نهایت ایده برتر پس از داوری توسط دانشگاه مورد حمایت قرار خواهد گرفت.
دکتر مهروی همچنین اذعان داشت که اعضای هیئت علمی  متخصص گروه های یاد شده به عنوان مدرس و داور در برگزاری این مدرسه تابستانی حضور فعال داشتند. وی در پایان از حمایت های رئیس دانشگاه و معاون آموزشی دانشگاه و همچنین زحمات اعضای هیئت علمی و دانشجویان تیم اجرایی تشکر و قدردانی کرد.
 تهیه کننده: شهرزاد سراوانی
عکس: علیرضا سیفی مستان آباد
دفعات مشاهده: 546 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر