پیام تبریک رئیس دانشکده به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۳۱ |

در آغاز سال تحصیلی جدید فرصت را مغتنم شمرده با گرمترین درودها و بهترین آرزوها برای استادان ارجمند، کارمندان دلسوز و دانشجویان عزیز به ویژه دوستان جدیدالورود دوره های کارشناسی ارشد و دکتری به آنان خیر مقدم عرض می نمایم. دانشکده فناوری های نوین دانشگاه علوم پزشکی ایران، با رویکرد فن آوری، پژوهش های کاربردی و نیز همکاری های بین بخشی و فرابخشی در جهت فرهنگ سازی در راستای نگاه اعضای هیات علمی و نیز دانشجویان به روند ایده تا بازار و نیز ورود به مرزهای دانش و فناوری تاسیس شده است.
تربیت نیروی متخصص مورد نیاز کشور مطابق یا سند چشم انداز کشور و اولویت های وزارت بهداشت و در مقاطع کارشناسی ارشد ، دکتری تخصصی، پسادکتری و فلوشیپ درمرزهای فناوری در زمینه علوم پزشکی جزو وظایف اصلی این دانشکده محسوب می شود. فعالیت این دانشکده با پنج گرایش علوم اعصاب، مهندسی بافت، نانوتکنولوژی پزشکی، پزشکی مولکولی، و فن آوری تصویر برداری پزشکی، خدمات آموزشی و پژوهشی خود را ارائه می دهد. دانشکده در عرصه پژوهشی و انجام پروژه های تحقیقاتی- صنعتی نیز بسیار فعال می باشد. ارتباط تنگاتنگ با فارغ التحصیلان توانمند و فراهم نمودن بستر بهره مندی از تجربیات آنان از وی‍‍‍ژگیهای این دانشکده میباشد.
حضور اساتید بنام، متخصصین چیره دست و کارمندان دلسوز در این دانشکده فرصت منحصر به فردی در اختیار تک تک دانشجویان قرار می دهد تا در محیط علمی فراهم شده، با استعانت از پروردگار علیم بتوانند در طول تحصیل خود اوقاتی پر بار و آینده ای روشن را رقم زنند. امید است اساتید و کارکنان ارجمند پرتلاش و متعهد دانشکده در فراهم نمودن بستر مناسب برای ارائه خدمات آموزشی ، پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی به دانشجویان عزیز موفق باشند.

از درگاه پروردگاه متعال برای تمامی عزیزان در سال تحصیلی جدید، موفقیت و بهروزی آرزو می نمایم.

دکتر محمد تقی جغتایی
رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی

دفعات مشاهده: 389 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر