تقدیر از عضو گروه نانو فناوری پزشکی دانشگاه در راستای انجام پژوهش های کاربردی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۲۲ |
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در جلسه هیئت رئیسه مورخ 20 آبان ماه از دکتر بهناز اشتری ؛ عضو گروه نانو فناوری پزشکی دانشگاه  علوم ایران  با اهداء لوح تقدیر گردید.
عضو گروه نانو فناوری پزشکی دانشگاه در گفتگو با خبرنگار دانشگاه عنوان کرد: از دکتر کوهپایه زاده تشکر می گنم ، ایشان اولین رئیس دانشگاه است که پژوهشگران جوان را مورد حمایت قرار می دهد.
 دکتر اشتری بیان کرد: این تقدیرنامه بابت انجام پژوهش های کاربردی در زمینه نانو فناوری پزشکی به اینجانب تعلق گرفته است.
وی اظهار کرد : درحوزه نانوفناوری پزشکی ، محصولاتی نظیر کیت های تشخیصی برای آلودگی باکتریایی آب و سیستم های شخصی سازی پزشکی  ارائه می شود که به بهبود روند زندگی افراد کمک می نماید.
دکتر بهناز اشتری تصریح کرد: در این رشته بر روی درمان بیماری سرطان ، قلبی و عروقی تمرکز شده است.

دفعات مشاهده: 318 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر