• 1401/07/21 - 13:32

مراسم آغاز سال جدید تحصیلی و معارفه ی دانشجویان جدیدالورود برگزار شد

6197.mp3 مراسم آغاز سال جدید تحصیلی و معارفه ی دانشجویان جدیدالورود برگزار شد

در روز دوشنبه هجدهم مهرماه، مراسم آغاز سال جدید تحصیلی و معارفه ی دانشجویان جدیدالورود دانشکده ی فناوری های نوین پزشکی با حضور مدیران دانشکده، اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشکده ی فناوری های نوین پزشکی برگزار شد. این مراسم که در سالن تجمعات کتابخانه ی مرکزی برگزار می شد با پخش کلیپی از توانایی ها و ویژگی های دانشکده آغاز شد و پس از آن رئیس دانشکده ضمن خوش آمد گویی به دانشجویان سیاست ها و ویژگی های دانشکده ی فناوری های نوین را برای دانشجویان تشریح کرد. وی رویکرد فناورانه و خلق ثروت دانش بنیان را مهم ترین ویژگی و سیاست اصلی دانشکده ی فناوری های نوین پزشکی برشمرد. پس از ایشان دکتر رویا قدس معاون آموزشی دانشکده برخی از مهم ترین قوانین آموزشی را برای دانشجویان تشریح کرده و از آنان خواست که آئین نامه های آموزشی را که در سایت دانشکده بارگذاری شده را حتما مطالعه کنند. پس از سخنرانی دکتر قدس مدیران گروه های آموزشی مختلف طی سخنانی به دانشجویان خوش آمد گفتند و بصورت خلاصه به معرفی گروه آموزشی خود پرداختند. این مراسم با اهدا هدایای تهیه شده توسط دانشکده به دانشجویان جدیدالورود به پایان رسید.

• گروه اخبار : گروه های محتوا