• 1402/05/02 - 19:40
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

18083.mp3 کارگاه هوش مصنوعی و سیستم های فازی در مدیریت عدم قطعیت سیستم های هوشمند پزشکی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی کارگاه هوش مصنوعی و سیستم های فازی در مدیریت عدم قطعیت سیستم های هوشمند پزشکی با همکاری دانشکده فناوری های نوین، بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) و بیمارستان فیروزگر در روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۵/۱۵ از ساعت ۱۰ الی ۱۲ بصورت آنلاین برگزار خواهد شد. مدرس این کارگاه دکتر نسیبه رادی راز دکتری هوش مصنوعی و رباتیکز و عضو هیات علمی گروه هوش مصنوعی در پزشکی و دبیر علمی آن خانم دکتر ناهید نفیسی عضو هیئت علمی گروه جراحی هستند. علاقمندان می توانند از طریق سامانه طبیب در این کارگاه ثبت نام کنند.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار دانشکده