۱اخذ امتیاز فعالیت های فرهنگی (ماده ۱) از کمیسیون ماده یک دانشگاه (جهت اخذ امتیاز مربوطه، مدارک لازم را به معاونت آموزشی دانشگاه تحویل دهید)
مدارک لازم: جداول شماره ۱ الی ۹ ارتقاء - گواهی کارگاه های فرهنگی - آخرین حکم حقوقی - اولین حکم حقوقی جهت ارتقاء به دانشیاری / حکم ارتقاء به دانشیاری جهت ارتقاء به استادی - یک قطعه عکس و سایر مدارک مرتبط با فعالیت های فرهنگی (در صورت وجود) - گواهی همکاری در بحران کرونا طبق فرمت ارسالی (در صورت وجود)
۲اخذ تائیدیه هیئت اجرایی جذب اعضاء هیئت علمی دانشگاه (پس از صدور معرفی نامه از سوی دانشکده، به آدرس Jazb.iums.ac.ir مراجعه و در قسمت جذب هیئت علمی/ فرم های ثبت نام، فرم شماره ۱ را تکمیل و به همراه یک قطعه عکس به واحد جذب ستاد تحویل دهید.)
۴تسلط به زبان خارجی به تناسب رشته مربوطه (طبق لینک شرایط عمومی ارتقاء)
۵نامه رسمی موافقت مدیر گروه
۶نامه رسمی شورای بیمارستان (اعضاء هیئت علمی بالینی)
۷کپی آخرین حکم ارتقاء (برای ارتقاء به مرتبه استادی)
۸کپی (شناسنامه، کارت ملی) و یک قطعه عکس
۹کپی آخرین حکم عضو هیئت علمی
۱۰جداول ارتقاء  تکمیل و تایپ شده (به صورت دفترچه سیمی شده) که به تائید مدیر گروه رسیده باشد.
 -
فرم های تکمیل شده دست نویس و یا مخدوش (دارای خط خوردگی، لاک گرفتگی و...) فاقد اعتبار بوده و لذا از پذیرش و ثبت آن در کمیته منتخب دانشکده خودداری می شود.
۱۱ -در صورت وجود فعالیت های دانش پژوهی، ارائه گواهی مربوطه از سامانه ملی فعالیت های نوآورانه و دانش پژوهی آموزشی وزارت بهداشت
۱۲وجود حداقل یک مقاله چاپ شده انگلیسی تحقیقی ISI یا Pubmed به عنوان نویسنده اول یا مسئول (جهت ارتقاء از استادیاری به دانشیاری)
۱۳وجود حداقل سه مقاله چاپ شده انگلیسی تحقیقی ISI یا Pubmed به عنوان نویسنده اول یا  نویسنده مسئول (جهت ارتقاء از دانشیاری به استادی)
۱۴مشارکت در انتشار حداقل شش مقاله جهت ارتقاء از استادیاری به دانشیاری
۱۵مشارکت در انتشار حداقل هشت مقاله جهت ارتقاء از دانشیاری به استادی
۱۶وجود حداقل یک مقاله فارسی در هر مرتبه ارتقاء
۱۷ - یکی از موارد ذیل جهت ارتقاء به استادی :
وجود حداقل یکی از سه مقاله شرطی بند ۱۵ با IF مساوی دو یا بالاتر
یکی از مقالات بند ۱۵ حداقل ۲۰ ارجاع در Scopus داشته باشد.
- h-index
حدقل ۶ از Scopus
هر سه مقاله بند ۱۵ دارای IF حداقل ۱.۵ باشند.
۱۸سی دی، شامل فایل های های ( الف- فایل word تایپ شده جداول ارتقاء  ب- فایل pdf کلیه مقالات انگلیسی و فارسی  ج- یک قطعه عکس پرسنلی)
۱۹مستندات مربوط به تک تک مقالات (پرینت مقاله کامل، پرینت محل ایندکس مقالات، پرینت IF، نامه پذیرش و متن مقاله پذیرش شده در صورت داشتن مقاله پذیرش شده)
۲۰اخذ H Index از سایت Scopus و Google Scholar (پیرو مصوبه مورخ ۸/۳/۹۵ هیئت ممیزه دانشگاه، از ابتدای مهر ماه سال ۹۵، H-Index از سایت Scopus برای متقاضیان ارتقاء به دانشیاری حداقل ۳ و برای متقاضیان ارتقاء به استادی حداقل ۵ مورد قبول خواهد بود)
۲۱مستندات مربوط به پایان نامه ها (کپی صفحه اول پایان نامه و صورتجلسه دفاع)(امتیاز سرپرستی پایان نامه برای دانشیاری حداقل ۱۰ و برای استادی حداقل ۱۵ مورد قبول است)
۲۲تکمیل صحیح فرم مربوط به مقالات و خلاصه مقالات
۲۳-وجود مستندات مربوط به خلاصه مقالات
۲۴-نامه داوری طرح های پژوهشی، پروپوزال، پایان نامه از معاونت پژوهشی دانشگاه/دانشکده (در صورت وجود)
۲۵-نامه داوری مقالات بر طبق ساعت یا تعداد آن از سر دبیر مجله (در صورت وجود)
۲۶-تائیدیه هیئت بورد یا هیئت ممیزه مرکزی یا معاونت پژوهشی وزارت بهداشت در صورت انجام فعالیت های خاص (ماده ۳ - بند ۸ آیین نامه ارتقاء)
۲۷-در صورت تالیف، اخذ گواهی امتیاز کتاب از شورای نشر دانشگاه (معاونت پژوهشی دانشگاه)
۲۸مستندات مربوط به فعالیت های علمی – اجرایی (کپی ابلاغ ها از مراجع معتبر مربوطه)

لازم به ذکر است:

•  ایمپکت فاکتور و ایندکس ذکر شده در سایت مجلات مورد قبول نیست.
  •  وجود Dupplicate در مقالات منجر به تعویق بررسی پرونده بین شش ماه تا یکسال و درج در پرونده عضو هیئت علمی و حذف هر دو مقاله می شود.
  •  عضو هیئت علمی متقاضی ارتقاء مرتبه، قبل از ارائه مدرک به واحد ارتقاء دانشکده، مقالات خود را با آخرین ویرایش فهرست نشریات نامعتبر خارجی ارزیابی و پس از حذف آن ها مدارک را تحویل نماید.
  •  سرپرستی پایان نامه های سایر دانشگاه ها به شرطی قابل محاسبه می باشد که مقاله ای از آن تولید شده باشد.
  •  تحویل مدارک به منزله حائز شرایط ارتقاء بودن نیست و بعد از بررسی مدارک، نتیجه اعلام می گردد.
  •  مقاله منتج از پایان نامه شخص متقاضی مورد قبول نیست.