پیام تسلیت آقای دکتر محمد تقی جغتایی، رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۰/۱۸ |

دکتر محمد تقی جغتایی رئیس دانشکده در پیامی درگذشت فرزندان گرامی جناب آقای دکتر محسن اسدی لاری عضو محترم هیئت علمی دانشگاه ایران و مدیر کل بین الملل وزارت بهداشت و سرکار خانم دکتر زهرا مجدجباری مدیر محترم گروه پزشکی مولکولی دانشکده را تسلیت گفت.
 متن پیام به شرح زیر است
"انالله و اناالیه راجعون"
وقوع حادثه غمبار و جانگداز سقوط یک فروند هواپیمای مسافربری متعلق به خطوط هوایی اوکراین با ۱۷۰ سرنشین منجر به جان باختن تعدادی از هم وطنان شد.
 ‎متاسفانه باخبر شدیم فرزندان عزیز دکتر محسن اسدی لاری عضو محترم هیات علمی دانشگاه و مدیر کل همکاری های بین الملل وزارت بهداشت و دکتر زهرا مجدجباری عضو محترم هیات علمی دانشگاه و مدیر محترم گروه پزشکی مولکولی دانشکده در این پرواز حضور داشتند.

تحمل سوگ فقدان و از دست دادن فرزندان، صبر بزرگ الهی را می‌طلبد. اینجانب به نمایندگی از اساتید، معاونین و سایر همکاران دانشکده این ضایعه تلخ و جانکاه را به آقای دکتر محسن اسدی لاری و خانم دکتر زهرا مجدجباری تسلیت گفته و از خداوند متعال برای درگذشتگان غفران و علو درجات و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل خواستارم.

دفعات مشاهده: 2175 بار   |   دفعات چاپ: 63 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر