برگزاری نشست ادواری دانشکده ها در دانشکده فن آوری های نوین پزشکی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۳ |
پنجمین نشست ادواری دانشکده ها با حضور ریاست، هیئت رئیسه دانشگاه و رؤسای دانشکده‌ها روز چهارشنبه مورخ 98/11/02 ساعت 7:00 الی 9:00 در دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی با تلاوت آیاتی چند از کلام‌ا... مجیدآغاز گردید.

در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر کوهپایه‌زاده ریاست محترم دانشگاه به ایراد سخنرانی پرداخته و نکاتی را در رابطه با شرایط و وضعیت فعلی دانشکده ها مطرح کردند. بعد از آن جناب آقای دکتر سید جواد موسوی گزارشی از مصوبات جلسات گذشته را ارائه دادند. سپس جناب آقای دکتر جغتایی رئیس محترم دانشکده به معرفی گزارش عملکرد دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی پرداختند. ایشان به معرفی دستاوردهای دانشکده، اعضای هیات علمی، وضعیت گروه های آموزشی و دانشجویان دانشکده پرداختند و گزارشی از فعالیت های آموزشی، پژوهشی ، فناوری و مالی دانشکده ارائه گردید.

همچنین گزارشی از روند راه اندازی مراکز تحقیقاتی - آزمایشگاهی و رشته های آموزشی جدید در دانشکده ارائه گردید.

در پایان ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر کوهپایه زاده از دستاوردهای ارزشمند دانشکده و به خصوص عملکرد اعضای آن که به صورت بین رشته ای و با تمرکز بر انجام پروژه های مشترک با همکاری زیرمجموعه های مخلتف داخل دانشگاه و خارج دانشگاه صورت گرفته اظهار خرسندی کردند.

دفعات مشاهده: 1435 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر