• 1402/03/27 - 19:19
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

16331.mp3 جلسه ی دفاع از پروپوزال خانم فرزانه فرید غیاثی دانشجوی دکتری مهندسی بافت برگزار شد.

عنوان پایان نامه ی ایشان "طراحی و ساخت هایدروفایبر پایه کربوکسی متیل سلولز جهت ترمیم زخم های برشی درمدل حیوانی موش" است که با راهنمایی آقای دکتر افضل کریمی و دکتر پیمان بروکی میلان انجام خواهد شد. اساتید مشاور ایشان آقایان دکتر هژیر بهرامی استاد تمام دانشگاه صنعتی امیر کبیر و دکتر رامین رضایی از فعالان صنعت هستند. این پروپوزال توسط خانم ها دکتر نسرین لطفی بخشایش از دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر فائزه فقیهی عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات سلولی مولکولی و دکتر زهره باقر عضو هیئت علمی وابسته گروه مهندسی بافت دانشگاه علوم پزشکی ایران و آقایان دکتر محمود اعظمی از دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر محمد پزشکی مدرس عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات سوختگی و دکتر سید محمد امین حرمشاهی عضو هیئت علمی گروه مهندسی بافت دانشگاه علوم پزشکی ایران داوری شد.

• گروه اخبار :