• 1402/03/26 - 09:06

سمینار کاربردهای بالینی هوش مصنوعی

در این سمینار که با حضور رئیس دانشگاه و استقبال اعضای هیئت علمی دانشگاه برگزار شد، مهمترین کاربردهای بالینی هوش مصنوعی توسط اعضای هیئت علمی گروه هوش مصنوعی در پزشکی برای حضار معرفی و تشریح شد.

16244.mp3 سمینار کاربردهای بالینی هوش مصنوعی

در سمینار کاربردهای بالینی هوش مصنوعی در پزشکی دکتر پازوکی طی سخنانی ضمن تشریح اولویت های هفت گانه ی دانشگاه علوم پزشکی ایران، هوش مصنوعی را از مهمترین مقولات دانشگاهی دانست که دانشگاه ایران موفق شده با تربیت دانشجوی دکتری در جهت توسعه آن گام بردارد. ایشان همچنین مدیریت بیمار، تسهیل جراحی و ساخت ربات ها را از جمله زمینه هایی دانست که هوش مصنوعی می تواند به بخش بالین کمک کند. پس از سخنرانی دکتر پازوکی دکتر محمدتقی جغتایی رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی نیز ضمن اشاره به پیشرفت های هوش مصنوعی در بالین و تشریح فعالیت های دانشکده در این زمینه از اعضای هیئت علمی خواست با توجه به اهمیت این حوزه دانش و توان خود را در این مقوله ارتقا دهند. در ادامه دکتر حسین ریاضی عضو هیئت علمی گروه هوش مصنوعی در پزشکی و مشاور رئیس دانشگاه به تشریح برنامه های عملیاتی هوش مصنوعی با هدف افزایش و توسعه کاربردهای هوش مصنوعی در دانشگاه پرداخت. این سمینار در نهایت با سخنرانی اعضای هیئت علمی گروه هوش مصنوعی در زمینه های مختلف و برگزاری جلسه ی پرسش و پاسخ به کار خود پایان داد.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار دانشکده