• 1393/12/13 - 08:30
  • - تعداد بازدید: 1071
  • - تعداد بازدید کنندگان: 1071
  • زمان مطالعه: 4 دقیقه

کسب اولين مجوز شرکت دانش بنيان توسط عضو هيأت علمي دانشکده فناوري هاي نوين پزشکي

اولين مجوز شرکت دانش بنيان توسط عضو هيأت علمي دانشکده فناوري هاي نوين پزشکي از دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه صادر گرديد.

275382.mp3 کسب اولين مجوز شرکت دانش بنيان توسط عضو هيأت علمي دانشکده فناوري هاي نوين پزشکي

اولين مجوز شرکت دانش بنيان توسط عضو هيأت علمي دانشکده فناوري هاي نوين پزشکي از دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه صادر گرديد.


دکتر پيمان کيهان ور عضو هيأت علمي دانشکده فناوري هاي نوين پزشکي دانشگاه علوم پزشکي ايران و مدير عامل اين شرکت  با ذکر اين خبر در ادامه افزود:


دانشکده فناوري هاي نوين پزشکي با توجه به رسالت و سياستگذاري خويش که مصمم است بر فناوري مبتني بر محصول تأکيد بيشتري نسبت به پژوهش خالص داشته باشد بر آن شديم تابا توجه به مديريت دانش قبلي در حيطه regenerative medicine    و علوم سلولي کاربردي به بهينه سازي جداسازي سلول هاي بنيادي استروماي عروقي يا همان Stromal Vascular Fraction بپردازيم که به حول الهي پس از حدود چهار ماه تلاش به اين مهم دست يافتيم.


سپس در راستاي تثبيت اين روند به ثبت اختراع پروتکل ابداعي خويش اقدام نموديم و در ادامه تقاضاي حرکت به سمت اقتصاد دانش بنيان از طريق ثبت شرکت دانش بنيان نموديم که به حمد الله در اولين ليست شرکت هاي دانش بنيان دانشگاه پس از انتزاع قرار گرفتيم و به عنوان اولين شرکت دانش بنيان دانشکده فناوري هاي نوين پزشکي از دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه مجوز دريافت نموديم.


اين عضو کميته ترجمان دانش دانشگاه در ادامه افزود:


براي عدم ابتلا به آفت اقتصادي شرکت هاي مشابه توانسته ايم بازار هدف خوبي براي فعاليت خود پيدا نموده و در اين راستا جهت استفاده در تکنيک زيبايي پوست ( کاهش چين و چروک ) در حال تکميل روند باليني هستيم و تا به حال بيماران متعددي اين روش را آزمايش نموده اند.


در ضمن کارآزمايي باليني ديگري در حال تصويب در دانشگاه جهت درمان فيبروز ايديوپاتيک ريوي با استفاده از اين روش سلول درماني در مي باشيم که در صورت توفيق به جامعه هدف درماني اين روش افزوده خواهد گرديد.


مسؤول دفتر تحقيق، فناوري و توسعه دانشکده فناوري هاي نوين پزشکي در ادامه نسبت به ويژگي هاي اين سلول ها به ذکر موارد زير پرداختند:


در پزشکي ترميمي يا همان طب بازساختي تحقيقات پايه و مطالعات پيش‌باليني درحال تلاش هستند که بتوانند به مشکلات ناشي از استفاده از سلول‌هاي بنيادي مزانشيمي فائق آيند تا از آنها در درمان بيماران نيز به صورت گسترده استفاده نمايند. سلول‌هاي بنيادي مزانشيمي را مي‌توان از بافت‌هايي همانند مغز استخوان و يا بافت چربي جدا نمود. براي سال‌هاي طولاني مغز استخوان مهم‌ترين منبع تهيه سلول‌هاي بنيادي مزانشيمي براي مهندسي بافت بود، ولي در سال‌هاي اخير بافت چربي جايگاه ويژه‌اي را در اين خصوص پيدا کرده است چرا که جدا کردن اين سلول‌ها از بافت چربي آسان‌تر از مغز استخوان بوده و عوارض کمتري براي بيمار دارد. هضم آنزيمي اوليه بافت چربي مخلوطي از سلول‌هاي استرومايي و عروقي را که به عنوان سلول‌هاي بنيادي استروماي عروقي (SVF) مي‌شناسيم براي استفاده در اختيار قرار مي‌دهد. اين نوع از سلول‌هاي بنيادي براي اولين بار در سال ???? توسط Zuk و همکارانش شرح داده شد و تحت عنوان سلول‌هاي جداشده از آسپيراسيون چربي (PLA) نام‌گذاري شدند. البته PLA به سلول‌هاي استرومايي جدا شده از بافت چربي گفته مي‌شود و لازم است از سلول‌هاي بنيادي جدا شده بعد از هضم آنزيمي بافت چربي (ASCs

  • گروه اخبار : اخبار دانشکده
  • کد خبر : 275382
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم