• 1392/11/12 - 08:30
  • - تعداد بازدید: 1568
  • - تعداد بازدید کنندگان: 1568
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

قلب دانشگاه در آينده در دانشکده فناوريهاي نوين پزشکي مي تپد.

دکتر متوليان معاون پژوهشي دانشگاه در جلسه مشترک هيأت رئيسه دانشگاه علوم پزشکي ايران با هيأت رئيسه دانشکده فناوري هاي نوين پزشکي بيان داشت: "قلب دانشگاه در آينده در دانشکده فناوريهاي نوين پزشکي مي تپد."

275308.mp3 قلب دانشگاه در آينده در دانشکده فناوريهاي نوين پزشکي مي تپد.
در اين نشست دکتر جغتايي سرپرست دانشکده فناورياي نوين پزشکي اهداف عمده دانشکده فناوريهاي نوين پزشکي را انجام فعاليتهاي آموزشي و پژوهشي که منجر به خلق ثروت و ارزش مي شود، دانست وگفت: در اين دانشکده موضوعاتي آموزش داده مي شود و در باره آنها پژوهش انجام مي گيرد که در نهايت در حوزه هاي درمان، يا در توليد مواد آزمايشگاهي يا تبديل به مواد بيولوژيک، مانند مهندسي بافت، استخوان و پوست کار برد داشته باشد.
دکتر جغتايي با بيان اينکه دانشکده فناوري هاي نوين بدنبال ايجاد ارتباط با صنعت مي باشد، تصريح کرد: در راستاي همين اهداف مکانيزمهايي طراحي شده که بر اساس آن دانشجويان علاوه بر اينکه مقالات حاصل کار خود را چاپ مي نمايند، تشويق به توليد ابزار، مواد آزمايشگاهي نوآورنه، گايدلاينهاي درماني مي شوند. در اين راستا همکاران دانشکده در صدد تأسيس شرکتهاي دانش بنيان مي باشند.
وي اعضاي دانشکده فناوري هاي نوين را شامل دو گروه دانست و گفت: گروه اول شامل اعضايي هستند که که محل کار اول آنها دانشکده فناوري ها مي باشد و تعداد انها کم است.
گروه دوم تعداد زيادي از اعضاي هيئت علمي همه دانشکده ها از جمله، دانشکده پزشکي، توانبخشي، پيراپزشکي هستند که مي توانند عضو اين مجموعه شوند. به همين منظور مقرر شد يک آئين نامه افيليشين ثانويه در شوراي دانشگاه مورد تصويب قرار گيرد.
ايشان در ادامه به برنامه هاي در دست اجراي دانشکده فناوري که شامل چند پروژه اصلي مي باشد اشاره کرد و گفت: يکي از اين برنامه ها عبارت است از طراحي مدلي که بتوانيم در آينده بافت استخوان را توليد کنيم که اين پروژه مرحله دوم تحقيقاتي خود را طي مي کند و در سال آينده به مرحله کارآزمايي باليني مي رسد. برنامه ديگر ترميم پوست است که آن هم ،مرحله آزمايشگاهي را طي مي کند و در سال آينده به مرحله کارآزمايي باليني خواهد رسيد.
وي در ادامه افزود: از جمله برنامه هاي اين دانشکده در حوزه علوم اعصاب است که با دانشگاه مارسي همکاري مي کنيم . اين همکاري شامل نوعي روش و ابزار درماني براي اختلالات تکاملي است که اين کار نيز در مرحله کارآزمايي باليني است.همچنين در حوزه پزشکي مولکولي ، همکاران ما مطالعاتي را در حوزه سرطان و درمان انواع اين بيماري انجام مي دهند.
دکتر متوليان معاون پژوهشي دانشگاه در انتهاي جلسه ضمن اشاره به نياز کشور به Clinician Scientist بيان داشت:
"قلب دانشگاه در آينده در دانشکده فناوريهاي نوين پزشکي مي تپد."
  • گروه اخبار : اخبار دانشکده
  • کد خبر : 275308
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم