• 1392/11/21 - 08:30
  • - تعداد بازدید: 2432
  • - تعداد بازدید کنندگان: 2432
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

همکاري دکتر علي صمدي کوچکسرائي در تدوين مهمترين کتاب مرجع مهندسي بافت آمريکا

ويرايش چهارم کتاب Principles of Tissue Engineering با نام دکتر علي صمدي کوچکسرائي به عنوان مؤلف دو فصل از آن منتشر شد.

275315.mp3 همکاري دکتر علي صمدي کوچکسرائي در تدوين مهمترين کتاب مرجع مهندسي بافت آمريکا
اين کتاب که اولين ويرايش آن در سال 1997 منتشر شده بود، به تازگي با ويرايش چهارم توسط انتشارات Academic Press در آمريکا به چاپ رسيده است. کتاب فوق که به سرپرستي اسطوره‌هاي علم مهندسي بافت دنيا يعني Robert Lanza (ملقب به بيل گيتسِ علم)، Robert Langer (ملقب به باهوش‌ترين مرد در بوستون) و Joseph Vacanti (يکي از خالقين موش وکنتي) تدوين شده است، به عنوان مهمترين مرجع تخصصي رشته مهندسي بافت و پزشکي ترميمي شناخته شده، در بسياري از کشورهاي دنيا در بالاترين سطوح اين رشته تدريس مي‌شود.

چاپ چهارم اين کتاب که نسخه اخير آن است، با همکاري 233 نويسنده از دو کشور آمريکاي شمالي، نه کشور اروپايي، استراليا، چين و آقاي دکتر صمدي کوچکسرائي از ايران در 1776 صفحه تأليف شده است. از ساير نامهاي بزرگي که در تأليف اين کتاب همکاري داشته‌اند مي‌توان به James Thomson (که براي اولين بار موفق به جداسازي سلول‌هاي بنيادي جنيني از انسان شد)، Anthony Atala (که اولين مثانه توليد شده در آزمايشگاه را به انسان پيوند زد)، Jeffrey Whitsett (که لزوم استفاده از سورفاکتانت را در درمان مشکلات تنفسي نوزادان نارس تشريح کرد)، و Julia Polak (که براي نخستين بار به وجود سيستم نوروآندوکرين پي برد) اشاره کرد.

دکتر علي صمدي کوچکسرائي، مدير گروه مهندسي بافت و عضو هيئت علمي دانشکده فناوريهاي نوين و پيراپزشکي، مؤلف فصل چهارم اين کتاب که به تشريح اصول کلي استفاده از سلول‌هاي بنيادي در مهندسي بافت و پزشکي ترميمي مي‌پردازد و نيز مؤلف همراه فصل 74 اين کتاب که به بحث در مورد مهندسي بافت ريه مي‌پردازد است.
  • گروه اخبار : اخبار دانشکده
  • کد خبر : 275315
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم