• 1394/02/30 - 07:30
  • - تعداد بازدید: 1069
  • - تعداد بازدید کنندگان: 1069
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه

امکان حضور معدودي از دانشجوبان نانوفناوري پزشکي به صورت رايگان در کارگاه نانوبيوتکنولوژي

به همت دفتر RTD دانشکده فناوريهاي نوين پزشکي تخفيف 100 درصدي براي تعداد معدودي از دانشجويان نانوفناوري پزشکي براي حضور در کارگاه ميسر گرديد.

275404.mp3 امکان حضور معدودي از دانشجوبان نانوفناوري پزشکي به صورت رايگان در کارگاه نانوبيوتکنولوژي
مرکز تحقيقات گوش، گلو، بيني و جراحي سر و گردن دانشگاه علوم پزشکي ايران با همکاري دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم تحقيقات تهران دو کارگاه آموزشي با موضوع تازه‌هاي فناوري نانو برگزار کرده است که  دوره اول در مکان کتابخانه مرکزي دانشگاه علوم‌پزشکي ايران از تاريخ  ?? الي ?? ارديبهشت ???? از ساعت ? الي ?? برگزار گرديد و دوره دوم در محل دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم و تحقيقات? دانشکده پزشکي از  ? الي ? خرداد ???? از ساعت ? الي ?? برگزار خواهد شد.

با همکاري و همدلي تني چند از اساتيد محترم دانشگاه علوم پزشکي ايران و به همت دفتر  RTD دانشکده فناوريهاي نوين پزشکي تخفيف 100 درصدي براي تعداد معدودي از دانشجويان نانوفناوري پزشکي براي حضور در کارگاه دوم ميسر گرديد.


رئيس دفتر  RTD دانشکده فناوريهاي نوين پزشکي در ادامه ابراز داشتند:


اين فرصت محدود بوده و تا ساعت 12 روز پنجشنبه 31 ارديبهشت ماه فرصت ثبت نام وجود خواهد داشت و سرفصل‌هاي مورد بحث در کارگاه‌ها مطابق با سرفصل درس سه واحدي فناوري نانو در دانشگاه ايلينويز تنظيم شده است.


دکتر کيهان ور افزود: سخنران و مدرس اين برنامه پروفسور غلامعلي منصوري، استاد دانشگاه ايلينويز امريکا است که گزارش زير از ويکي پديا از دلايلي است که بعضي ها از ايشان به عنوان پدر يا بنيانگذار علم نانوي کشور ياد مي کنند:


تاريخچه تشکيل ستاد نانو به اواخر سال ???? و اوايل سال ???? باز مي‌گردد. در اين زمان پروفسور غلامعلي منصوري استاد دانشگاه ايلينويز در شيکاگو طي ملاقاتي با مرحوم دکتر محمد تقي ابتکار  اهميت و جايگاه فناوري نانو و تاثير آن در آينده علمي و صنعتي دنيا را بيان کرد. دکتر ابتکار پس از آن طي نامه‌اي که بعدها به سند اصلي توجه دولتي ايران به فناوري نانو تبديل شد، از رئيس جمهور وقت تقاضا نمود براي راه اندازي مجموعه‌اي منسجم جهت تمرکز بر موضوع نانوفناوري اقدام کند و پيشنهاد اوليه او شکل گيري چنين تشکلي در دفتر همکاري‌هاي فناوري رييس جمهور بود که مورد توجه و تاييد قرار گرفت. بعد از آن کميته مطالعات سياست نانوتکنولوژي در دفتر همکاري‌هاي فناوري رياست راه اندازي شد که از سال ???? تا ???? با همين نام به فعاليت ادامه داد و در سال ???? به ستاد ويژه توسعه فناوري نانو تبديل شد.


شايان ذکر است هزينه واقعي کارگاه 3.000.000 ريال معادل سيصدهزارتومان مي باشد.


علاقمندان مي توانند براي ابراز تمايل به ثبت نام به شماره تلفن 09301146863 پيامک ارسال نمايند.


اين فرصت فقط تا رأس ساعت 12 روز 31 ماه ارديبهشت بوده و تنها از کساني که هر سه روز امکان حضور دارند ثبت نام خواهد شد. به دليل محدوديت اولويت با کساني است که زودتر ثبت نام کرده باشند.




  • گروه اخبار : اخبار دانشکده
  • کد خبر : 275404
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم