با حضور اعضاي هيأت علمي دانشکده فناوريهاي نوين علوم پزشکي ايران تشکيل گرديد
اولين نشست کارگروه نانوتکنولوژي با هدف بررسي کاربرد نانوتکنولوژي در پزشکي بازساختي و سلولهاي بنيادي با حضور دکتر حميديه دبير ستاد توسعه علوم و فناوريهاي سلولهاي بنيادي برگزار گرديد
اولين نشست کارگروه نانوتکنولوژي با هدف بررسي کاربرد نانوتکنولوژي در پزشکي بازساختي و سلولهاي بنيادي با حضور دکتر حميديه دبير ستاد توسعه علوم و فناوريهاي سلولهاي بنيادي و جمعي از اساتيد اين حوزه از دانشگاه هاي مختلف کشور اعم از علوم پزشکي ايران، تهران، تبريز و دنشگاه هاي تهران، صنعتي شريف، اميرکبير، جهاد دانشگاهي و ...برگزار گرديد.
در ابتداي جلسه، دکتر کيهانور سرپرست کارگروه با تشکر از حضور تک تک اساتيد به نقش غيرقابل انکار نانوفناوري در توسعه پزشکي بازساختي اشاره نموده و اهداف عمده اين کارگروه را کمک فني يه ساير کارگروه ها، ترجمان دانش و حرکت به سمت توليد محصول را از خروجيهاي اين کارگروه دانستند.
در ادامه دکتر شريفي از اعضاي هيات علمي دانشکده فناوريهاي نوين پزشکي بر ضررورت کار گروهي و بهرهگيري از تجربيات و تعريف چارچوب و هستهاي مشخص و همينطور تعيين مسير اين کارگروه تاکيد نمودند.
سپس دکتر قنبري عضو هيات علمي دانشکده فناوريهاي نوين پزشکي تهران لازمه پيشرفت در اين حوزه را بررسي وضع موجود و به کارگيري برنامههاي کوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدت با در نظر گرفتن همه جوانب حمايتي و سياستي عنوان کردند. برگزاري جلسات آموزشي با هدف گردهمايي فعالان اين حوزه، ضرورت تشکيل سامانه ثبت اطلاعات، لزوم اولويت بندي در حيطه پژوهش و در نهايت ارايه گزارش فعاليتهاي صورت گرفته توسط حاضرين از ديگر موارد مطرح شده در اين گردهمايي محسوب ميشود.در نهايت تأکيد گرديد که تشکيل اين کارگروه به دليل چندرويکردي بودن آن مي تواند به ياري کارتيمي سبب تقويت ساير کارگروه ها گردد.
شايان ذکر است سرکار حانم دکتر مهروي، سرکار حانم دکتر اشتري و جناي آقاي دکتر کريمي - از اعضاي گروه نانوفناوري پزشکي دانشگاه - نيز در اين جلسه حضور داشتند.
در انتهاي جلسه دکتر کيهان ور شرح وظايف جلسه بعدي کارگروه را تبيين و دستور جلسه بعدي را تبيين سياست گذاري ملي در حيطه نقش نانوتکنولوژي در گسترش سلول درماني، سلول هاي بنيادي، مهندسي بافت و ساير عرصه هاي پزشکي بازساختي اعلام داشتند.